Fit omlet z mąką konopną i orzechami

W naszym sklepie posiadamy aż 7 rodzajów mąk. Nie każdy jednak wie co, z czym i jak – dlatego jesteśmy! Podrzucamy wam kilka przepisów na proste dania i przekąski z wykorzystaniem naszych produktów. To od was zależy na jaki smak macie ochotę i w dowolnym przepisie możecie zamienić smak mąki w zależności od upodobania 🙂
Może się skusicie?
Składniki :
  • 25 g mąki konopnej Milo
  • 1 całe jajko
  • 1 białko jaja
  • 15 g odżywki białkowej
  • 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • Odrobina wody (opcjonalnie, w razie potrzeby)
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać i przelać do niedużej foremki. Ania dorzuciła też trochę banana i 50 g mrożonych śliwek. Piec do suchego patyczka w 180 stopniach z termo obiegiem. Udekoruj orzeszkami.

Czym charakteryzują się
owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam
zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki
mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO – gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Facebook
Instagram
0
Koszyk
  • Koszyk jest pusty