Domowe gofry z dynią i olejem z ostropestu

W naszym sklepie posiadamy aż 7 rodzajów mąk. Nie każdy jednak wie co, z czym i jak – dlatego jesteśmy! Podrzucamy wam kilka przepisów na proste dania i przekąski z wykorzystaniem naszych produktów. To od was zależy na jaki smak macie ochotę i w dowolnym przepisie możecie zamienić smak mąki w zależności od upodobania 🙂
Może się skusicie?
Składniki :
  • 70g puree z dyni
  • 70g mąki owsianej
  • 1 łyżka oleju z ostropestu Milo
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 jajko
  • 1 łyżka miodu lub syropu klonowego
Przygotowanie: Wszystkie składniki mieszamy, masa będzie bardzo gęsta, ale taka ma być. Smażymy w rozgrzanej gofrownicy. Podajemy z ulubionymi dodatkami! Tu jogurt naturalny, borówki i żurawina Milo.

Czym charakteryzują się
owoce i warzywa liofilizowane

Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam
zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki
mineralne i substancje biologicznie czynne.

MILO – gwarancja jakości

Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Facebook
Instagram
0
Koszyk
  • Koszyk jest pusty