Domowe gofry z dynią i olejem z ostropestu
W naszym sklepie posiadamy aż 7 rodzajów mąk. Nie każdy jednak wie co, z czym i jak – dlatego jesteśmy! Podrzucamy wam kilka przepisów na proste dania i przekąski z wykorzystaniem naszych produktów. To od was zależy na jaki smak macie ochotę i w dowolnym przepisie możecie zamienić smak mąki w zależności od upodobania 🙂
Może się skusicie?
Może się skusicie?
Składniki :
- 70g puree z dyni
- 70g mąki owsianej
- 1 łyżka oleju z ostropestu Milo
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 jajko
- 1 łyżka miodu lub syropu klonowego
Przygotowanie:
Wszystkie składniki mieszamy, masa będzie bardzo gęsta, ale taka ma być. Smażymy w rozgrzanej gofrownicy. Podajemy z ulubionymi dodatkami!
Tu jogurt naturalny, borówki i żurawina Milo.
Czym charakteryzują się
owoce i warzywa liofilizowane
Po procesie liofilizacji żywność nadal zawiera ten sam
zestaw białek, tłuszczu i cukrów oraz witaminy, składniki
mineralne i substancje biologicznie czynne.
MILO – gwarancja jakości
Przywiązujemy bardzo dużą wagę do jakości. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane z zastosowaniem świeżych i wyselekcjonowanych składników.